Nocab säkerhetslösningar för företag

GB-glassgrossisten Varsego, kamerabevakning

Glassgrossisten GB-Glass Syd (Varsego) utanför Staffanstorp har en längre tid haft problem med intrång på sitt område. Därför har NOCAB fått i uppdrag att installera ett proaktivt kamera-övervakningssystem. I praktiken innebär det att området är övervakat med värmekameror som vid intrång skickar ett larm till en bemannad larmcentral. Larmcentralen kan därefter följa händelseförloppet via en styrbar högupplöst kamera samt utföra högtalarutrop för att skrämma förövarna. Naturligtvis kontaktas samtidigt larmansvariga och allt spelas in för analys i efterhand. Systemet har på kort tid redan fångat upp flera intrångshändelser och vid ett tillfälle lyckades dessutom inkräktarna bli fasttagna av polis.
Systemet är funktionssäkert och genererar i stort sätt inga falsklarm, vilket beror på den avancerade och självlärande objektsanalysen med tillhörande högkvalitetskameror. NOCAB är certifierade för projektering av kamerasystem enligt SSF1060 och har paketerat produkter, mjukvaror, tjänster och underhållsavtal i en samlad finansieringslösning till en fast månadskostnad. Detta innebär att Varsego har fått en bra och prisvärd funktionslösning som står sig väl mot alternativa lösningar som t e x ronderande väktare, hundbevakning, intrångssäkert och larmat områdesstaket.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter