Nocab säkerhetslösningar för företag

Brf Åsunden, porttelefon & passerkontroll

NOCAB installerar RCO integrerade passerkontroll- och porttelefonsystem till HSB Brf Åsunden i Malmö. Föreningen är fördelad på fem huskroppar med totalt 271 lägenheter. Systemet består av 17 st porttelefonapparater med inbyggd passerläsare och digitalt namnregister, 18 st separata passerläsare vid allmänna dörrar samt 2 st trådlösa offline-dörrar vid miljöhus. Systemets huvuddator administrerar all skötsel av både porttelefoner och passerkontroll i en och samma mjukvara. Naturligtvis är systemet anslutet till Internet för fjärrsupport. NOCAB har tidigare levererat ett större brandlarmssystem  och vi tackar för förtroendet att få fortsätta vara en aktiv säkerhetsleverantör till Brf Åsunden.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter