Nocab säkerhetslösningar för företag

Porttelefonsystem, Brf Fören i Malmö

NOCAB Säkerhet AB installerar Siedle porttelefonsystem på Brf Fören i Malml, Skåne.

När Brf Fören i Malmö behövde byta ut sitt befintliga porttelefonsystem föll valet på NOCAB Säkerhet AB som leverantör. Då både produktkvalitet och design fanns med som krav, valdes Siedle porttelefonsystem som fabrikatslösning. Totalt består systemet av 8 st trappuppgångar  med varsitt porttelefonregister samt 2 st grindstolpar med vardera dubbla porttelefonregister, dvs totalt 12 st porttelefonregister.  Drygt 100 st lägenhetsapparater är anslutna till systemet.
Till detta monteras befintliga beröringsfria passerläsare in i portregistren för att få en enhetlig design.

Mer information om våra porttelefonsystem hittar du här >

Etiketter: porttelefon

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter