Nocab säkerhetslösningar för företag

Larmväska till BoKlok

Byggföretaget BoKlok (gemensamt ägt av Ikea och Skanska) behövde bygglarm till två av sina byggprojekt, Gantofta i Helsinborg som består av 24 st villor samt Granen i Södra Sandby som består av 22 st villor. Valet föll på NOCAB´s larmväska Neo 3 G som tillsammans med trådlösa rörelsedetektorer i respektive hus gav en betydande kostnadsfördel jämfört med andra alternativ, då Neo 3 G tack vare sin långa radioräckvidd klarade av att förse samtliga villor med endast en larmväska. NOCAB Säkerhet AB tackar för ordern och ser fram emot att förse nya byggnationer med kostnadseffektiva bygglarm. Vi även har möjlighet att hyra ut kamerabevakning vid byggnationer eller tillfälliga projekt.

NOCAB Säkerhet AB larmväska Neo 3 G till BoKloks villaområde i Gantofta

Läs mer om vår larmväska och tillfälliga bygglarm eller kontakta oss för offert >

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter