top of page
NOCAB Säkerhet i Malmö levererar säkerhetslösningar till verksamheter inom larm, säkerhet, porttelefon, passersystem, digitala lås och digital nyckelhantering i Skåne.

Säkra upp er fastighet

NOCAB är den perfekta partnern för fastighetsägare och förvaltare som söker pålitliga säkerhetslösningar. Vi erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar som hjälper till att skydda er fastighet.
Med NOCAB kan ni känna er trygga och säkra i ert fastighetsägande eller förvaltningsansvar.

Vi erbjuder porttelefoner som ger fullständig kontroll över tillträdet till fastigheten, passersystem för att hantera åtkomst till olika områden samt digitala lås för att ersätta traditionella nycklar och öka säkerheten.

Vi förstår vikten av att övervaka och skydda fastigheten. Våra avancerade kamerabevakningssystem ger en överblick i realtid och hjälper till att avskräcka potentiella intrångsförsök. Dessutom erbjuder vi inbrottslarm som snabbt aktiveras vid misstänkt aktivitet samt brandlarm och utrymningslarm för att skydda mot brand.

För att underlätta hanteringen av nycklar erbjuder vi digital nyckelhantering genom digitala nyckelskåp, nyckelautomater och nyckelkvittering. Detta gör det enkelt att ge individuell åtkomst till olika nycklar och ha full kontroll över deras användning.

Oavsett om ni köper nya säkerhetssystem av oss eller har ett fungerande befintligt system idag, kan vi erbjuda support och service med hjälp av våra erfarna tekniker och med möjlighet till serviceavtal.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta det första steget mot att säkra er fastighet med NOCAB!

NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder säkerhetslösningar för fastighetsägare och fastighetsförvaltare i Skåne.  Digital nyckelhantering, digitala lås, porttelefoner, passersystem, kamerabevakning, inbrottslarm samt brandlarm och utrymningslarm.

Ett urval av våra kunder

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt digitala säkerhetslösningar till Fastighetsaktiebolaget Malmsjö & Persson
NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt digitala säkerhetslösningar till Nabo
NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt digitala säkerhetslösningar till Bredablick förvaltning

Våra säkerhetslösningar

NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder säkerhetslösningar för fastighetsägare och fastighetsförvaltare i Skåne.  Digital nyckelhantering, digitala lås, porttelefoner, passersystem, kamerabevakning, inbrottslarm samt brandlarm och utrymningslarm.

Uppdrag från riktiga världen

bottom of page