top of page
NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne leverar digitala lösningar till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Hej BRF!

Digitalisera er fastighet

Många flerbostadshus har idag bristfälliga lösningar gällande säkerhet, effektivitet eller informationshantering.

Med hjälp av dagens teknik och vår långa erfarenhet har vi tagit fram lösningar som förbättrar detta betydligt.

Lämna tanken på gamla produkter och gammalt tänk och följ med på vår resa att ”Digitalisera och säkra upp din fastighet”.

Hur digitala är ni idag?

Gör vårt digitaliseringstest

Vill du se in i framtiden?

Besök det digitala flerbostadshuset

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne leverar digitala brandlarm för vindar till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)
NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala brandlarm till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Brandlarm

Att säkra upp vindar med brandlarm är en förhållandevis billig investering som ökar säkerheten betydligt. Med ett professionellt brandlarmsystem kan larmet vidareförmedlas till boende, styrelse och larmcentral allt efter önskemål.

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne leverar digitala lås och boende-app för trapphus till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Digitala lås

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala lås till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Glöm de klassiska nycklarna. Med digitala lås får man fler funktioner och lägre underhålls-kostnader. Man spärrar enkelt utgångna nycklar och programmera  nya på ett par sekunder. Utlämning av elektroniska nycklar kan med fördel ske med hjälp av vår obemannade nyckelautomat. Att nycklarna dessutom har inbyggd taggläsare som kan fungera i passersystemet är ytterligare en bonus.

Boende-app

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digital boende-app till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

I det digitala flerbostadshuset använder de boende sin mobiltelefon för de flesta funktioner som t e x mottagning av port-telefonanrop med videofunktion, öppning av olika dörrar, bokning av tvättstuga, mottagning av meddelanden från styrelsen, lagring av medlemsinformation, mm. Man kan också via mobiltelefonen signera och kvittera ut nycklar till gästlägenheten för hämtning och lämning nyckelautomaten.

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digital porttelefon och passersystem/passagesystem för portar till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Porttelefon

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala porttelefoner till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Ta emot besökare utan att ge avkall på säkerheten.  Med NOCABs digitala port-telefoner kan de boende enkelt se vem som ringer vart de än befinner sig och släppa in besökaren. Att styrelsen centralt kan ändra namn i det elektroniska boenderegistret underlättar administrationen. Porttelefonen ansluts via webben så att man slipper dyra installationskostnader för svarsapparater i lägenheterna.

- Framtiden är här. 

Dörrautomatik

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala dörrautomatik till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Vad sägs om en portier som jobbar dygnet runt med att öppna dörrarna när ni står med matkassar i händerna? Med NOCABs smarta dörrautomatik får ni den tjänsten utan att betala för en portier.

Passersystem

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Ordet passersystem låter avancerat men konceptet är enkelt- blippa taggen och dörren öppnas. Ni bestämmer själva vilka taggar som kan öppna vilka dörrar vilka tider. Svårare än så är det inte. 

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för infotavlor, postboxar och nyckelautomater till entréer till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Infotavla

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala informationstavlor till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Istället för att lägga lappar i brevlådan kan meddelanden visas på en informationstavla i foajén. All information som de boende kan få i sin telefon kan även finnas på infotavlan och lite till. För att få personlig information behöver man bara blippa sin passertagg.

Men det tar inte slut där, varför inte visa energiförbrukning, väderprognos, busstids-tabell, mm ? Att sedan info-tavlan även kan användas för tvättbokning gör inte saken sämre. - Bara fantasin sätter gränser. 

Nyckelautomat

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala nyckelautomater till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

En obemannat kontor som är öppet alla årets alla dagar, dygnet runt? 

Jo, det är faktiskt sant.

Med våra digitala nyckelautomater kan de boende alltid hämta ut en nyckel, tagg eller varför inte nyckeln till gästlägenheten? Ni har alltid 100 % koll på vem som hämtat nyckeln och om den returnerats. Allt sker såklart digitalt och säkert.

Nu slipper ni matcha kalendrar och mötas för att hantera nycklar och fylla i avtal. 

Postbox

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala postboxar till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

De digitala postboxarna ser till så att rätt namn står på rätt postbox och synkroniserar automatiskt med namnet på porttelefonen. Allt för att  spara tid och undvika misstag. Öppning kan ske med passersystemets öppna-tagg. Snart finns inga ursäkter på varför posten inte kommer fram.

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för nyckelkvittering, nyckelskåp och webbportal för styrelserum till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Nyckelskåp

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala nyckelskåp till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Alla fastigheter hanterar många nycklar på ett eller annat sätt. Med det intelligenta nyckelskåpet är nycklarna i säkert förvar när de inte är utlånade. Ni kan alltid känna er trygga med att endast person med rätt behörighet kan hämta ut en specifik nyckel. Skåpet kan öppnas med passersystemets öppna-tagg, kodlås eller ID06-kort.

- Allt hänger ihop i den digitala fastigheten. 

Webbportal

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digital webbadministration till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Detta är navet i det digitala flerbostadshuset. Härifrån styrs passersystemet, porttelefon-systemet, infotavlor, boendeinformation, kameror och nyckelhantering.

Det enda som behövs är en dator. 

Nyckelkvittering

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digital nyckelkvittering till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

För er som inte vill investera i hårdvara är nyckelkvittering ett utmärkt alternativ. Ni har alltid kontroll över vilken nyckel som är utlånad till vem och när den ska returneras. Allt från signatur till administration sker digitalt via en enkel webb-portal.

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för kameraövervakning och passersystem för miljörum till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Passersystem

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Våra digitala passersystem ser till att endast behöriga kommer in i miljörummet. Alla passager loggas med tidstämpel och namn, vilket gör det enkelt att synkronisera med kamerabevakningen.

- Nu kommer miljöbovarna inte undan.

Kamerabevakning

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digital kameraövervakning till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Vem kastade plast i kartongkärlet? 

För att nå våra klimatmål måste alla hjälpas åt och ni som fastighet kan ni se till att alla drar sitt strå till stacken.

Med våra smarta kamerabevakning i miljörummet kan ni enkelt gå tillbaka i tiden för att se vem det var som ställde in grovsopor för att sedan skicka ut ett meddelande i personens boende-app.

- Full kontroll i miljörummet.

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för bokningssystem och passersystem/passagesystem för tvättstugor, bastu och gästlägenhet till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Bokningssystem

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala bokningssystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Våra digitala lösningar för bokningssystem kan användas för bokning av gemensamma faciliteter.  Det kan vara tvättstugan, över-nattningslägenheten, bastun, gymmet eller slagborren. Ni väljer själva.

Passersystem

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Bokningen kan med fördel integreras i passersystemet. På så sätt kommer bara rätt person in i lokalen under bokad tid.

- Enkelt och säkert.

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för kamerabevakning, passersystem/passagesystem och brandlarm garage till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Kamerabevakning

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digital kameraövervakning till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Stölder och vandaliseringar förekommer i de flesta i garage. Med NOCAB Säkerhets kamerabevakning ser ni alltid vad som har hänt. För er som vill ha extra kontroll har vi övervakningskameror som läser av registreringsskyltar.

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala brandlarm till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Brandlarm

En brand i garaget kan snabbt skapa stora skador. Att installera ett brandlarmsystem kopplat till larmcentral är en bra förebyggande åtgärd.

Passersystem

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Både människor och bilar vill vara trygga i garaget. Med passersystem kan endast personer med behörighet komma in i garaget. Garageporten öppnas med passerläsare eller fjärrkontroll.

Vill du veta mer?

Välj något av våra produktområden nedan

NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne, leverar kundanpassade lösningar inom larm och säkerhet. Kamerabevakning, inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm, personlarm, bygg och uthyrningslarm, trygghetslarm och välfärdsteknik
NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne, leverar kundanpassade lösningar inom passerkontroll, porttelefon, dörrautomatik, bokningssystem, postboxar och infotavlor
NOCAB Säkerhet AB i Malmö, Skåne, leverar kundanpassade lösningar inom digital nyckehantering, digitala nyckelskåp, digital nyckelkvittens och digitala nyckelautomater
Digital nyckelautomat för digital nyckelhantering från Livion. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av digitala nyckelautomater och digital nyckelhantering i Malmö, Skåne
bottom of page