top of page
NOCAB Säkerhet i Malmö levererar digitala säkerhetslösningar såsom porttelefoner, passersystem, smarta brandlarm, kamerabevakning, digitala lås trapphustavlor, postboxar och dörrautomatik till bostadsrättsföreningar (BRF) och flerbostadshus i Skåne.

Digitalisera er BRF

Många flerbostadshus har idag bristfälliga lösningar gällande säkerhet, effektivitet eller informationshantering.

Med hjälp av dagens teknik och vår långa erfarenhet har vi tagit fram lösningar som förbättrar detta betydligt.

Lämna tanken på gamla produkter och gammalt tänk och följ med på vår resa att ”Digitalisera och säkra upp din fastighet”.

NOCAB Säkerhet i Malmö levererar digitala säkerhetslösningar till bostadsrättsförening (BRF) och flerbostadshus i Skåne.

Ett urval av våra kunder

Utvalda kundcase

Vi lyfter utvalda kundcase för att visa hur det ser ut i verkligheten hos oss.

Uppdrag från verkligheten

Bob på NOCAB Säkerhet i Malmö kontaktar er bostadsrättsförening i Skåne gällande digitala säkerhetslösningar för flerbostadshus.

Vill du veta mer om våra säkerhetslösningar för BRF?

Vi berättar gärna mer om våra skräddarsydda säkerhetslösningar för bostadsrättsföreningar och flerbostadshus.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne leverar digitala lås och boende-app för trapphus till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Glöm de klassiska nycklarna. Med digitala lås får man fler funktioner och lägre underhålls-kostnader. Man spärrar enkelt utgångna nycklar och programmera  nya på ett par sekunder. Utlämning av elektroniska nycklar kan med fördel ske med hjälp av vår obemannade nyckelautomat. Att nycklarna dessutom har inbyggd taggläsare som kan fungera i passersystemet är ytterligare en bonus.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala lås till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Digitala lås

I det digitala flerbostadshuset använder de boende sin mobiltelefon för de flesta funktioner som t e x mottagning av port-telefonanrop med videofunktion, öppning av olika dörrar, bokning av tvättstuga, mottagning av meddelanden från styrelsen, lagring av medlemsinformation, mm. Man kan också via mobiltelefonen signera och kvittera ut nycklar till gästlägenheten för hämtning och lämning nyckelautomaten.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digital boende-app till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Boende-app

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digital porttelefon och passersystem/passagesystem för portar till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Ta emot besökare utan att ge avkall på säkerheten.  Med NOCABs digitala porttelefoner kan de boende enkelt se vem som ringer vart de än befinner sig och släppa in besökaren. Att styrelsen centralt kan ändra namn i det elektroniska boenderegistret underlättar administrationen. Porttelefonen ansluts via webben så att man slipper dyra installationskostnader för svarsapparater i lägenheterna.

- Framtiden är här. 

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala porttelefoner till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Porttelefon

Ordet passersystem låter avancerat men konceptet är enkelt- blippa taggen och dörren öppnas. Ni bestämmer själva vilka taggar som kan öppna vilka dörrar vilka tider. Svårare än så är det inte. 

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Passersystem

Vad sägs om en portier som jobbar dygnet runt med att öppna dörrarna när ni står med matkassar i händerna? Med NOCABs smarta dörrautomatik får ni den tjänsten utan att betala för en portier.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala dörrautomatik till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Dörrautomatik

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för infotavlor, postboxar och nyckelautomater till entréer till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Istället för att lägga lappar i brevlådan kan meddelanden visas på en informationstavla i foajén. All information som de boende kan få i sin telefon kan även finnas på infotavlan och lite till. För att få personlig information behöver man bara blippa sin passertagg.

Men det tar inte slut där, varför inte visa energiförbrukning, väderprognos, busstids-tabell, mm ? Att sedan info-tavlan även kan användas för tvättbokning gör inte saken sämre. - Bara fantasin sätter gränser.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala trapphustavlor till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Trapphustavla

De digitala postboxarna ser till så att rätt namn står på rätt postbox och synkroniserar automatiskt med namnet på porttelefonen. Allt för att  spara tid och undvika misstag. Öppning kan ske med passersystemets öppna-tagg. Snart finns inga ursäkter på varför posten inte kommer fram.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala postboxar till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Postbox

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för nyckelkvittering, nyckelskåp och webbportal för styrelserum till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Detta är navet i det digitala flerbostadshuset. Härifrån styrs passersystemet, porttelefon-systemet, infotavlor, boendeinformation, kameror och nyckelhantering.

- Det enda som behövs är en dator. 

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digital webbadministration till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Webbportal

Vi har lösningar för er som vill förvara, kvittera och distribuera nycklar till boende eller underentreprenörer med vår digitala nyckelhantering. Digitala nyckelskåp, digital nyckelautomat och digital nyckelkvittering gör det möjligt för er att underlätta er nyckelhantering.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digital nyckelhantering till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Nyckelhantering

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för kameraövervakning och passersystem för miljörum till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Våra digitala passersystem ser till att endast behöriga kommer in i miljörummet. Alla passager loggas med tidstämpel och namn, vilket gör det enkelt att synkronisera med kamerabevakningen.

- Nu kommer miljöbovarna inte undan.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Passersystem

Vem kastade plast i kartongkärlet? 

För att nå våra klimatmål måste alla hjälpas åt och ni som fastighet kan ni se till att alla drar sitt strå till stacken.

Med våra smarta kamerabevakning i miljörummet kan ni enkelt gå tillbaka i tiden för att se vem det var som ställde in grovsopor för att sedan skicka ut ett meddelande i personens boende-app.

- Full kontroll i miljörummet.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digital kameraövervakning till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Kamerabevakning

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för bokningssystem och passersystem/passagesystem för tvättstugor, bastu och gästlägenhet till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Våra digitala lösningar för bokningssystem kan användas för bokning av gemensamma faciliteter.  Det kan vara tvättstugan, över-nattningslägenheten, bastun, gymmet eller slagborren. Ni väljer själva.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala bokningssystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Bokning

Bokningen kan med fördel integreras i passersystemet. På så sätt kommer bara rätt person in i lokalen under bokad tid.

- Enkelt och säkert.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Passersystem

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala lösningar för bokningssystem och passersystem/passagesystem för tvättstugor, bastu och gästlägenhet till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)
NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala brandlarm för vindar till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Att säkra upp vindar med brandlarm är en förhållandevis billig investering som ökar säkerheten betydligt. Med ett professionellt brandlarmsystem kan larmet vidareförmedlas till boende, styrelse och larmcentral allt efter önskemål.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala brandlarm till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Brandlarm

Vinden

Trapphuset

Porten

Entrén

Styrelserummet

Miljörum

Tvättstugan

Stölder och vandaliseringar förekommer i de flesta i garage. Med NOCAB Säkerhets kamerabevakning ser ni alltid vad som har hänt. För er som vill ha extra kontroll har vi övervakningskameror som läser av registreringsskyltar.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digital kameraövervakning till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Kamerabevakning

Både människor och bilar vill vara trygga i garaget. Med passersystem kan endast personer med behörighet komma in i garaget. Garageporten öppnas med passerläsare eller fjärrkontroll.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala passersystem och passagesystem till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Passersystem

En brand i garaget kan snabbt skapa stora skador. Att installera ett brandlarmsystem kopplat till larmcentral är en bra förebyggande åtgärd.

NOCAB Säkerhet i Malmö, Skåne levererar digitala brandlarm till flerbostadshus och BRF (bostadsrättsföreningar)

Brandlarm

Garaget

bottom of page