top of page
NOCAB Säkerhet i Malmö levererar säkerhetslösningar till verksamheter inom larm, säkerhet, porttelefon, passersystem, digitala lås och digital nyckelhantering i Skåne.

Öka säkerheten i kommunen

Vi är er pålitliga partner för kommunala säkerhetslösningar! Vi förstår vikten av att skydda kommunala områden och erbjuder en bred portfölj av produkter som passar era behov.

Med våra lösningar inom digital nyckelhantering och digitala lås kan teknisk förvaltning och kommunala bostadsbolag säkerställa säker åtkomst till olika kommunala faciliteter. Slipp bekymra er över förlorade eller obehöriga nycklar. Våra system ger er fullständig kontroll över nycklarna och möjlighet att ge individuell åtkomst till olika användare.

Förutom digital nyckelhantering och digitala lås erbjuder vi även andra viktiga säkerhetsprodukter för kommunala områden. Våra personlarm ger extra trygghet för era anställda inom ex. socialtjänsten, medan passersystem säkerställer enkel och säker åtkomstkontroll.

Vi vet att övervakning är viktigt för kommunala områden. Därför erbjuder vi även kamerabevakningssystem som ger en hög nivå av säkerhet och övervakning i realtid. Med våra avancerade kameror kan ni ha full kontroll och överblick över vad som händer i området.

Självklart inkluderar vårt sortiment även brandlarm och inbrottslarm. Vi har pålitliga system som omedelbart detekterar rök, värme eller brand och utlöser larm och varningssignaler för snabb respons och evakuering vid fara. Våra inbrottslarm ger också en hög nivå av skydd mot intrång och obehörig åtkomst.

Oavsett om ni köper nya säkerhetssystem av oss eller har ett fungerande befintligt system idag, kan vi erbjuda support och service med hjälp av våra erfarna tekniker och med möjlighet till serviceavtal.

NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder säkerhetslösningar för teknisk förvaltning, socialtjänst och kommunala bostadsbolag i Skåne.  Digital nyckelhantering, digitala lås, personlarm, passersystem, kamerabevakning, inbrottslarm samt brandlarm och utrymningslarm.

Ett urval av våra kunder

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt digitala nyckelskåp och medicinskåp till Eslövs kommun
NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt personlarm, överfallslarm och trygghetslarmsystem till Hässleholms kommun
NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt digitala nyckelskåp och digital nyckelhantering till Staffanstorps Kommun

Våra säkerhetslösningar

NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder säkerhetslösningar för teknisk förvaltning, socialtjänst och kommunala bostadsbolag i Skåne.  Digital nyckelhantering, digitala lås, personlarm, passersystem, kamerabevakning, inbrottslarm samt brandlarm och utrymningslarm.

Uppdrag från riktiga världen

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat digitala nyckelskåp, digitala värdeskåp och digitala lås till hemtjänsten i Staffanstorps kommun

Staffanstorps Kommun tar digitalisering på allvar

bottom of page