top of page
Digital nyckelautomat för digital nyckelhantering från Livion. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av digitala nyckelautomater och digital nyckelhantering i Malmö, Skåne

Våra partners

Livion digital nyckelautomat och nyckelkvittens för digital nyckelhantering. Vi på NOCAB Säkerhet i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av digitala nyckelautomater och digital nyckelhantering i Malmö, Skåne
NOCAB Säkerhet i Malmö levererar signaturer med mobilt BankID i nyckelautomat från Livion inom Skåne.

Era nycklar är alltid i säkert förvar i den digitala nyckelautomaten, oavsett vart den är placerad. 

Säkert

Den inbyggda kameran tar bild så fort någon hämtar eller lämnar en nyckel, så ni alltid kan vara säkra på vem som varit på plats.

Se vem som hämtar

Både den som lånar ut och den som har lånat nyckeln får automatiska påminnelser så fort en nyckel inte är tillbakalämnad.

Automatiska påminnelser

Plocka enkelt ut data om hur ni använder era nycklar. Ni kan bland annat se hur ofta de är utlånade och vilken nyttjandegrad de har.

Rapporter och statistik

Utforska den digitala nyckelautomaten

NOCAB Säkerhet i Malmö levererar digitala nyckelautomater från Livionkey och digital nyckelhantering till organisationer i Skåne

Det finns inget behov att installera krånglig mjukvara och hålla drivrutiner uppdaterade. Ni kommer enkelt åt den digitala nyckelautomaten från ett enkelt webbgränsnitt.

Molnbaserat

Varje nyckelutlämning loggas.
Det gör att ni alltid vet vem som har den, när den lånades ut, när den ska lämnas tillbaka och vem som lånade ut den

Spårbart

Den digitala nyckelautomaten är alltid tillgänglig, vilket gör det enklare för er att planera er tid. 

Öppet dygnet runt

Släng alla papper och pärmar. Med den digitala nyckelautomaten sker all signering elektroniskt med fingret eller med Mobilt BankID.

Elektroniska signaturer

En administratör väljer vilka nycklar personen ska ha tillgång till i en smidig portal. Personen som ska hämta nyckeln signerar med mobilen eller med BankID samt får en unik kod som används för att hämta ut nyckeln ur automaten.

Legitimering av digitalt nyckelskåp från Livion för digital nyckelhantering. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av digitala nyckelskåp och digital nyckelhantering i Malmö, Skåne

Legitimera

Personen som ska hämta nyckeln knappar in den personliga koden. Automaten känner igen vilken nyckel personen har behörighet till och tar samtidigt en bild på den som hämtar.

Knappa in på digital nyckelautomat från Livion för digital nyckelhantering. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av digitala nyckelautomater och digital nyckelhantering i Malmö, Skåne

Knappa

Automaten öppnas och personen kan nu plocka ut den rätta nyckeln.
Om en nyckel ska returneras knappar personen bara in koden i automaten och lägger tillbaka nyckeln.

Plocka ut nyckel i digital nyckelautomat från Livion för digital nyckelhantering. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av digitala nyckelautomater och digital nyckelhantering i Malmö, Skåne

Plocka

Så fungerar den digitala nyckelautomaten

NOCAB Säkerhet i Malmös digitala nyckelautomat från Livionkey tål att vara utomhus

Tål att vara utomhus

Den digitala nyckelautomaten är väderskyddad och vandalsäker. Det går alltså att placera nyckelautomaten utomhus och vara säker på att era nycklar alltid finns tillgängliga och förblir säkra. Sol vind och vatten är inget hinder, och skulle någon försöka bryta sig in kommer automaten spela in händelsen och samtidigt som den larmar.

Andreas på NOCAB Säkerhet i Malmö kontaktar er organisation i Skåne gällande digitala nyckelautomater från Livion och digital nyckelhantering

Vill du veta mer om våra digitala nyckelautomat?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra digitala nyckelautomater och lösningar inom digital nyckelhantering.

Vill du se hur den digitala nyckelautomaten fungerar?

Boka en demo med Andreas istället!

NOCAB Säkerhet i Malmö har en unik koppling mellan digital nyckelautomat från Livion och digitala lås från Iloq underlättar den digitala nyckelhanteringen i organisationer i Skåne.

Den unika kopplingen mellan den digitala nyckelautomaten och de digitala låsen gör att er verksamhet kan jobba på helt nytt sätt när det kommer till digital nyckelhantering. 

Öppna det digitala låset i entrén till byggnaden med mobilen och automaten känner igen vem som öppnat och ger därefter åtkomst till de nycklar personen har behörighet till direkt. 

Kopplingen gör det även möjligt att programmera upp digitala nycklar direkt i den digitala nyckelautomaten. En och samma nyckel kan alltså ge olika behörigheter till olika personer, utan att någon behöver vara på plats och programmera upp nya nycklar.

Digital Nyckelautomat 
+ Digitala lås

= Sant

När behovet är litet

För er som endast behöver lämna ut en nyckel åt gången är singelautomaten den perfekta lösningen. Singelautomaten styrs från samma enkla webbgränsnitt och är alltid uppkopplad så det går att se vem som hämtat och lämnat nyckeln.  

Livionkey singlebox är en liten digital nyckelautomat. NOCAB Säkerhet i Malmö är experter på digital nyckelhantering inom Skåne

Spara tid och effektivisera er nyckelhantering med hjälp av vår digitala nyckelautomat

Kontoret är obemannat och personen ska hämta nycklarna till fastigheten, hur gör man då? Att lägga nycklarna under en blomkruka är ett gammalt trick som har lika hög säkerhet som att glömma att låsa dörren. 

Signering, utlåning och returnerning sköts helt personalfritt. Nyckelautomaten är uppkopplad dygnet runt och står emot väder, vind och inbrottsförsök. 
Ni kan alltid känna er trygga med att nyckeln distribueras till rätt person på ett säkert sätt dygnet runt årets alla dagar.

Den unika kopplingen mellan den digitala nyckelautomaten och våra digitala nycklar gör att utlämning av nya nycklar kan göras helt personalfritt dygnet runt samtidigt som säkerheten bibehålls. 

Digital nyckelautomat för digital nyckelhantering från Livion. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av digitala nyckelautomater och digital nyckelhantering i Malmö, Skåne

Fler lösningar inom
Digital nyckelhantering

Andreas på NOCAB Säkerhet berättar hur det digitala nyckelskåpet från Creone fungerar genom en personligt demonstration.

Hej! 👋  Boka en kostnadsfri 30 min demo med mig, jag visar gärna hur den digitala nyckelautomaten fungerar.

bottom of page