top of page
NOCAB Säkerhet i Malmö är installatörer och erbjuder service och support av säkerhetstjänster till företag i Skåne.

Service ligger i vårt DNA

Ett fastighetssystem ska fungera under lång tid, vilket ställer stora krav på lokal service & support.
NOCAB har installerat säkerhetssystem under 30 år där vi lärt oss hur bra service & support ska fungera.
Vårt utarbetade servicekoncept har visat sig fungera väl genom åren och vi är stolta över vår kunskap och ansvarstagande. Vi har många återkommande kunder, vilket är ett kvitto på att vi håller vad vi lover.
Det ska vara enkelt och tryggt att arbeta med NOCAB.

NOCAB Säkerhet i Malmö är installatörer och erbjuder service och support av säkerhetstjänster som kamerabevakning, passersystem, porttelefoner, brandlarm, inbrottslarm överfallslarm, digitala lås och digital nyckelhantering till företag, bostadsrättsföreningar, kommunala faciliteter och vårdboenden och särskilda boenden i Skåne.

Behöver ni hjälp?

Vi hjälper er gärna med service och support av ert befintliga säkerhetssystem.
Kontakta oss så hjälper vi er!

NOCAB Säkerhet i Malmö säljer mobila nycklar från Parakey till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar, företag och organisationer inom Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö säljer och installerar smarta och uppkopplade brandlarm från Tryva och Ajax till bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för kameraövervakning och kamerabevakning från Dahua till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för kameraövervakning och kamerabevakning från Eagle Eye till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för porttelefoner från Ritto by Schneider till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för personlarm, trygghetslarm och överfallslarm från Caretech till vårdboenden och HVB-hem i skåne
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för brandlarm och utrymningslarm från Aritech till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för brandlarm och utrymningslarm från UTC till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för porttelefoner och passersystem från Bewator till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar personlarm, trygghetslarm, överfallslarm och trygghetslarm från Phoniro till vård och omsorg inom Skåne
NOCAB Säkerhet i Malmö säljer digitala lås från Iloq till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar, företag och organisationer inom Skåne.
Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av porttlefon och porttelefonsystem från Siedle i Malmö, Skåne

Vad behöver ni hjälp med?

Välj en säkerhetslösning och se vilka tillverkare vi ger service på

bottom of page