top of page

NOCAB Säkerhet lanserar en ny hemsida

Uppdaterat: 7 juni 2023


Vår gamla hemsida hade ett par år på nacken och en del utdaterad information. Med vår nya sida hoppas vi att du som besökare hittar det du är intresserad av mycket snabbare. Samt att informationen om våra produkter är lättare att hitta och navigera.

Vi presenterar även en ny produktkategori; Digital Nyckelhantering. Här finns våra nya lösningar inom digitala nyckelskåp, digital nyckelkvittens samt digitala nyckelautomater. Läs gärna mer om detta nedan.
Kundanpassade lösningar inom säkerhet är något vi brinner för på NOCAB, därför kommer vi presentera en ny sektion inom just kundanpassade lösningar. Vår första satsning är att digitalisera flerbostadshus & BRF:er. Vill du veta mer om detta kan du läsa mer om detta här.
Senare kommer vi att presentera fler kundanpassade lösningar inom säkerhet på hemsida såsom vård & omsorg, skolor, kontor m.f.l.


Vi hoppas att du hittar det du söker, hör gärna av dig till oss om det är något du undrar över!NOCAB Säkerhets gamla hemsida. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar kundanpassade lösningar inom säkerhet i Skåne.
NOCAB Säkerhets gamla hemsida

Comments


bottom of page