top of page
NOCAB Säkerhet i Skåne har installerat moderna porttelefonsystem och passerkontrollsystem med informationtavlor och boendeappar från Scantron till BRF Glasbruket i Limhamn, Malmö.

Vi har fått Limhamns snyggaste entré. Vi ville ha en modern och framtidskompatibel produkt som levde upp till våra höga krav på tekniska funktioner som förenklar våra hyresgästers vardag.

Joakim Freij | BRF Glasbruket

33

Lägenheter där alla boende har tillgång till en Boende-app för att öppna portarna och få information.

3

Entréer med integrerade videoporttelefoner, passersystem och informationstavlor.

NOCAB Säkerhet i Skåne har installerat moderna porttelefonsystem och passerkontrollsystem med informationtavlor och boendeappar från Scantron till BRF Glasbruket i Limhamn, Malmö.

Teknik och Design i Perfekt Harmoni: Helhetskoncept för Brf Glasbruket 1

Utvalda kundcase

Läs vidare om fler unika uppdrag från verkligheten där vi hjälp våra kunder att säkra upp sin verksamhet.

Fler uppdrag från verkligheten

När porttelefonsystemet bara är början

BRF Glasbrukets fastighet i Malmö är vackert belägen med sina tre entréer som vetter mot vattnet i Limhamn. För föreningen var det av största vikt att hitta en elegant lösning som smälter samman med fastigheten och förhöjer entréernas intryck. Dessutom prioriterades både design och tekniska funktioner högt på kravlistan. Scantron erbjöd en helhetslösning som uppfyllde alla dessa krav.

Modern Porttelefoni och Passerkontroll: Scantrons Unika Lösning

Scantrons innovativa lösning kombinerade ett skräddarsytt portregister tillverkat av rostfritt stål med full höjd (i 610-serien), passerkontroll och informativa tavlor – allt integrerat i ett och samma system. Jonas Lideborg, VD för Scantron, betonar att deras 610-serie ger dem möjligheten att erbjuda något helt unikt, något han inte sett någon annan leverantör erbjuda på den svenska marknaden tidigare.

I portregistret till Brf Glasbruket 1 har vi integrerat våra nya digitala namndisplayer, grupperade efter våning, med våningsnamn ingraverade vid varje grupp. Vi har också inkluderat en kamera, kortläsare och kodlås. Portregistrets insida har fått samma kulör som trapphusets entréparti, vilket skapar en fantastisk harmoni, säger Jonas Lideborg.

App för att se, samtala och öppna

Lösningen bygger även på Scantrons populära Boende-app, som gör att boende kan ta emot samtal och samtidigt se besökaren de pratar med på sin smartphone. I Boende-appen kan man även öppna samtliga dörrar som är anslutna till systemet, lagra dokument och utföra många andra funktioner som föreningen uppskattar mycket.


Nöjda boende

Joakim Freij, som varit drivande från bostadsrättsföreningen och ansvarat för upphandlingen gentemot styrelsen är mycket nöjd med slutresultatet.

Vi vill bland annat kunna nå ut med information till våra boende vilket vi på ett mycket bra sätt åstadkommer nu genom infotavlor och möjligheten att kunna publicera dokument i Boende-appen.
Våra hyresgäster kan genom Boende-appen även öppna olika dörrar i vår fastighet vilket varit väldigt uppskattat. Styrelsen kan enkelt administrera alla funktioner smidigt via webben vilket också är modernt och förenklar styrelsens arbete.
Nationellt uppmärksammat

Lösningen är så unik i sitt slag att den internationella nyhetsbyrån Security World Market gjorde en artikel på sin svenska sida om den moderna säkerhetslösningen. Även Scantron har uppmärksammat projektet på sin hemsida.

Låter det intressant?

Vi hjälper er gärna att skapa en liknande lösning.
Kontakta oss så berättar vi mer!

NOCAB Säkerhet i Skåne har installerat moderna porttelefonsystem och passerkontrollsystem med informationtavlor och boendeappar från Scantron till BRF Glasbruket i Limhamn, Malmö.