top of page
NOCAB Säkerhet i Malmö levererar säkerhetslösningar till verksamheter inom larm, säkerhet, porttelefon, passersystem, digitala lås och digital nyckelhantering i Skåne.
NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat digitala nyckelskåp, digitala värdeskåp och digitala lås till hemtjänsten i Staffanstorps kommun

Trots att kommunen har installerat digitala dörrlås hos sina brukare är fortfarande behovet av att behålla mekaniska nycklar kvar. Vi måste ju alltid komma in till våra brukare även om systemet ligger nere.

Maria Nilsson | Enhetschef

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt digitala nyckelskåp och digital nyckelhantering till Staffanstorps Kommun

600

Nycklar placerade i digitala nyckelskåp.

72

Värdefack för förvaring med laddningsfunktion för mobiltelefoner.

Staffanstorps Kommun tar digitalisering på allvar

Hanteringen av nycklar och tjänstemobiler var en utmaning för Staffanstorps kommun

Antalet nycklar och mobiler som ska hanteras i en kommun är alltid många, så är även riskerna. Att hantera nycklar manuellt medförde inte bara risken att nycklar försvann, utan även tid som gick åt att hantera nycklarna. Mobilerna blev även viktigare och fler i takt med allt mer välfärdsteknik i kommunen såsom digitala lås, e-legitimation etc.


När Maria Nilsson tog över som enhetschef ansåg hon att den manuella hantering av nycklar och bristen på struktur kring tjänstemobilerna blev för tidskrävande och kostsam.

Därför valde Maria Nilsson och Staffanstorps kommun digitala nyckelskåp och värdeskåp från NOCAB Säkerhet.

Med digitala nyckelskåp och värdeskåp sparar Staffanstorp både tid och pengar

Nu kan personalen säkert och smidigt hämta nycklar från de digitala nyckelskåpen och mobiler från de digitala värdeskåpen genom att använda sina personliga autentiseringskoder och taggar. Detta sparar tid och minskar risken för förlust avsevärt.

De digitala nyckelskåpen finns idag i ett rum försett med digitalt lås från Phoniro, personalen kan alltså helt digitalt komma in och hämta nycklarna. Samtidigt loggas allt, dörrpassering, nyckeluttag och nyckelåterlämning. Maria Nilsson kan enkelt få en överblick över vem i personalen som har vilken nyckel och vilka nycklar som finns tillgängliga via ett enkelt webbgränsnitt.

Maria säger:

- Trots att kommunen har installerat digitala dörrlås hos sina brukare är fortfarande behovet av att behålla mekaniska nycklar kvar. Vi måste ju alltid komma in till våra brukare även om de digitala dörrlåsen ligger nere. Våra bilnycklar och cykelnycklar finns även i våra nyckelskåp.

Kommunens tjänstemobiler förvaras numera inlåsta i digitala värdeskåp. Fördelarna med värdeskåpen är många; mobilerna laddas när de inte används, stöldrisken minskas avsevärt, personalen kan förvara personliga tillhörigheter och där varje öppning och stängning loggas. Helt enkelt ger de digitala värdeskåpen en ökad säkerhet för både personalen och kommunen.

Fler kundprojekt

NOCAB Säkerhet i Skåne har installerat moderna porttelefonsystem och passerkontrollsystem med informationtavlor och boendeappar från Scantron till BRF Glasbruket i Limhamn, Malmö.

Teknik och Design i Perfekt Harmoni: Helhetskoncept för Brf Glasbruket 1

Brf Stallmästaren höjer säkerheten med NOCAB

Låter det intressant?

Vi hjälper er gärna att skapa en liknande lösning.
Kontakta oss så berättar vi mer!

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat digitala nyckelskåp, digitala värdeskåp och digitala lås till hemtjänsten i Staffanstorps kommun
bottom of page