top of page
NOCAB Säkerhet i Malmö erbjuder service och support för porttelefoner och passersystem från Bewator till flerbostadshus, bostadsrättsföreningar och företag i Skåne.

Bewator

Under en lång tidsperiod var Bewator ett av de mest populära varumärkena för passerkontroll i bostadsrättsföreningar och flerfamiljshus. Än idag är många av dessa system fortfarande i bruk, trots att de är föråldrade och reservdelar är svåra att finna. För fastighetsägare som fortfarande använder Bewator-system är det hög tid att överväga en uppgradering för att undvika riskerna med ett utdaterat passersystem.

Säkerhetslösningar

Här använder vi oss av denna leverantören

Utvalda kundcase

Vi lyfter utvalda kundcase där vi använt oss utav denna leverantören.

Uppdrag från verkligheten

NOCAB Säkerhet i Malmö är installatörer och erbjuder service och support av säkerhetstjänster som kamerabevakning, passersystem, porttelefoner, brandlarm, inbrottslarm överfallslarm, digitala lås och digital nyckelhantering till företag, bostadsrättsföreningar, kommunala faciliteter och vårdboenden och särskilda boenden i Skåne.

Service och support

Vi erbjuder serviceavtal och löpande servicelösningar på både befintlig och ny säkerhetsutrustning från denna leverantören.

Behöver ni service?

Vill du veta mer?

Har du frågor kring lösningar med denna leverantören?
Kontakta oss så berättar vi mer!

bottom of page