top of page
NOCAB Säkerhet i Malmö samarbetar med Scantron inom passagesystem, passersystem, porttelefoner och flerbostadslösningar. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av passagesystem, passersystem, porttelefoner och flerbostadslösningar i Skåne

Scantron

NOCAB Säkerhet är störst i Malmö på Scantron!

Scantron är ett nytänkande Danskt företag som levererar en komplett säkerhetslösning till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus. Allt från moderna porttelefoner med videofunktion, passersystem, informations- och bokningstavlor till boende-app med meddelande, dokument och bokningsfunktioner.

Utforska Scantrons produkter nedan och läs om hur vi har höjt säkerheten för flera bostadsrättsföreningar.

Säkerhetslösningar

Här använder vi oss av denna leverantören

Utvalda kundcase

Vi lyfter utvalda kundcase där vi använt oss utav denna leverantören.

Uppdrag från verkligheten

NOCAB Säkerhet i Malmö är installatörer och erbjuder service och support av säkerhetstjänster som kamerabevakning, passersystem, porttelefoner, brandlarm, inbrottslarm överfallslarm, digitala lås och digital nyckelhantering till företag, bostadsrättsföreningar, kommunala faciliteter och vårdboenden och särskilda boenden i Skåne.

Service och support

Vi erbjuder serviceavtal och löpande servicelösningar på både befintlig och ny säkerhetsutrustning från denna leverantören.

Behöver ni service?

Vill du veta mer?

Har du frågor kring lösningar med denna leverantören?
Kontakta oss så berättar vi mer!

bottom of page