top of page

Ersätt äldre Bewator-system i BRF:er och flerbostadshus

Uppdaterat: 22 okt. 2023


Passersystem från Bewator är föråldrade, svåra att ge service på och få tag i reservdelar till. NOCAB Säkerhet hjälper er att uppgradera till ett modernt passersystem.

Under en lång tidsperiod var Bewator ett av de mest populära varumärkena för passerkontroll i bostadsrättsföreningar och flerfamiljshus. Än idag är många av dessa system fortfarande i bruk, trots att de är föråldrade och reservdelar är svåra att finna. För fastighetsägare som fortfarande använder Bewator-system är det hög tid att överväga en uppgradering för att undvika riskerna med ett utdaterat passersystem.


Låt oss ta ett exempel:

Föreställ dig att en entré till ett trapphus utrustad med en åldrad Bewator-passerläsare slutar fungera efter många års användning. Fastighetsägaren kontaktar en säkerhetsleverantör i hopp om att reparera den, men tyvärr är reservdelar inte längre tillgängliga. Under tiden som ett nytt system upphandlas och installeras, måste dörren hållas öppen för att tillåta passage. Detta ökar risken för obehörig åtkomst och skapar en känsla av osäkerhet bland de boende.


Vi som säkerhetsinstallatörer rekommenderar starkt att äldre Bewator-system byts ut i tid för att undvika sådana problem.


NOCAB Säkerhet har varit leverantör av Bewator-system i över 20 år och kan fortfarande erbjuda service för dessa. Tyvärr är reservdelar ofta svåra att hitta. Genom att investera i ett modernt system kan du dra nytta av fördelar som du inte ens kunde drömma om för några år sedan, inklusive:

  • Högupplöst videoporttelefoni

  • Informationsskärmar med bokningsfunktion

  • En boende-app för att se besökare, svara på anrop och öppna dörren samt få information från styrelsen

  • Möjlighet till tvättbokning

  • Porttelefoner med konfigurerbara displayer

  • Webbaserad administrationsmöjlighet

  • Tillgång till viktig information från bostadsrättsföreningens styrelse


Utforska våra moderna alternativ till Bewator-system
NOCAB Säkerhet är en oberoende leverantör av säkerhetssystem och kan hjälpa dig att välja och installera det system som bäst passar dina behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information och rådgivning! Vi är redo att hjälpa dig att säkra din fastighet på bästa sätt.Comentários


bottom of page