top of page

När porttelefonen är navet i fastigheten

Våra mångsidiga porttelefoner låser upp en helt ny värld för vad ett porttelefonsystem kan åstadkomma.
I ett och samma system får man videofunktion, passerkontroll, informationstavlor, bokningspaneler, postboxar och en informationsapp för de boende. Allt detta styrs via ett enkelt molnbaserat webbgränssnitt.

Mångsidiga porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne med videofunktion och touchskärm. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Ett urval av våra kunder

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat kameraövervakning och områdesbevakning till Riksbyggen BRF Malmöhus 11

BRF Malmöhus 11

NOCAB Säkerhet har sålt digitala säkerhetslösningar till BRF Stallmästaren i Malmö

BRF Stallmästaren

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat porttelefon och porttelefonisystem till BRF Glasbruket 1

BRF Glasbruket 1

Utforska våra andra porttelefoner

Våra partners

Uppdrag från verkligheten

Uppdrag från verkligheten

Bob på NOCAB Säkerhet i Malmö kontaktar er i Skåne gällande mångsidiga porttelefoner och porttelefonisystem från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus.

Vill du veta mer om våra mångsidiga porttelefoner?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra mångsidiga porttelefoner och säkerhetslösningar inom passage & digitala lås.

Fler lösningar inom
Passage & Digitala lås

Digitala säkerhetslösningar till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Besök framtidens BRF

1. Ring upp

Med ett intuitivt gränsnitt och en stor touch-skärm är det inte svårt att hitta den man ska besöka. Scrolla eller sök efter rätt lägenhet och tryck på namnet, svårare än så är det inte.

2. Svara

Som ett vanligt telefonsamtal ringer det i mobilen. Öppna appen och se vem som står vid dörren, vart du än befinner dig. 

3. Öppna

Tryck på öppna-knappen och dörren öppnas, detta visas tydligt för besökaren på den stora displayen.

Med video inbyggt i porttelefonen känner alla i huset tryggare. Den boende inte bara hör utan ser även live vem som står vid porten.  Att det fungerar vart man än befinner sig gör det ännu tryggare att släppa in rätt person i byggnaden.

Video

Anpassningsbart

Lägg till eller ta bort de funktioner ni vill ha. Ni bestämmer själv hur ni vill att porttelefonen ska fungera och vilka funktioner som ska finnas tillgängliga.

Inbyggt passersystem

Porttelefonen kan fås med inbyggd kortläsare, i vilken de boende får direkt access genom att visa upp sin passerkontrollbricka.

Anpassa startskärmen

Välj mellan olika visningsalternativ för namnfälten, klassisk listvy eller dynamiska namnfält som visar upp till 4 namn per lägenhet och anpassar sig automatiskt i storlek. Porttelefonen skiftar automatiskt visningsläget mellan ljust eller mörkt utifrån ljusförhållandena.

Inbyggd kodfunktion

I touchgränssnittet går det att lägga in kod som ett alternativ för att komma in genom porten. Ge olika koder till boende och posten och se vem som gått genom porten. 

Integrerbart

Lägg till eller ta bort de funktioner ni vill ha. Ni bestämmer själv hur ni vill att porttelefonen ska fungera och vilka funktioner som ska finnas tillgängliga.

Digital signage för trapphus till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Trapphustavlor

Boendeapp för boende till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Boendeapp

Bokningssystem för tvättstugor till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Bokningssystem

Passersystem för portar till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Passersystem

Postboxar för trapphus till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Digitala Postboxar

Webbadministration för styrelsen till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Webbverktyg

Mångsidiga porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne med videofunktion och touchskärm. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.
bottom of page