top of page

Prisvärda porttelefoner med låg installationskostnad

Upptäck våra prisvärda porttelefoner som kombinerar säkerhet och bekvämlighet tack vare modernt IP-baserat system för både porttelefon och passersystem.
Porttelefonerna är tillförlitliga och robusta, vilket gör dem perfekta för både bostads- och kommersiella fastigheter. Användarvänliga och tillgänglighetsanpassade funktioner är några av fördelarna samtidigt som de är prisvärda att installera.

Prisvärda porttelefoner med uppringningsfunktion från Axema till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Ett urval av våra kunder

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat prisvärda porttelefoner från Axema till Bastec i Malmö

Bastec

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat prisvärda porttelefoner från Axema till BRF Salmo i Malmö

BRF Salmo

NOCAB Säkerhet i Malmö har installerat inbrottslarm till Salix Business Partner

Salix Business Partner

Mångsidiga porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne med videofunktion och touchskärm. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Mångsidiga Porttelefoner

Designade porttelefoner från Siedle till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Designade Porttelefoner

Enkla porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Enkla Porttelefoner

Utforska våra andra porttelefoner

Digitala säkerhetslösningar till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Besök framtidens BRF

Bob på NOCAB Säkerhet i Malmö kontaktar er i Skåne gällande prisvärda porttelefoner och porttelefonisystem från Axema till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus.

Vill du veta mer om våra prisvärda porttelefoner?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra porttelefoner och lösningar inom passage & digitala lås.

Fler lösningar inom
Passage & Digitala lås

Våra partners

NOCAB Säkerhet i Malmö samarbetar med Axema inom passagesystem, passersystem, porttelefoner och flerbostadslösningar. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av passagesystem, passersystem, porttelefoner och flerbostadslösningar i Skåne
Prisvärda porttelefoner med uppringningsfunktion från Axema till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Öppna med mobilen

Ingen behöver vara hemma när någon ska komma in genom porten. Välj ett nummer som porttelefonen ska ringa till och öppna enkelt med telefonen.För den som administrerar systemet spar detta både tid och pengar. 

Inbyggt passersystem

Varje porttelefon har en inbyggd passerläsare vilket innebär att ni slipper ha två separata system för porttelefon- och passersystem. Mindre administration och mer prisvärt helt enkelt.

Prisvärd installation

En kabel till varje porttelefon innehåller alla funktioner som behövs, till och med strömförsörjning.

Tillsammans med ett färdigt plug-and-play koncept med en operatör vågar vi påstå att detta är marknadens enklaste porttelefon att installera.

Enkel administration

Slipp omständlig administration. Våra prisvärda porttelefoner har ett användarvänligt gränssnitt. Som behörig administratör ansluter du enkelt till systemet via din webbläsare.

Tillgänglighetsanpassad

Funktionsnedsatta får längre inpasseringstid, synskadade talade instruktioner, hörselskadade instrueras från displayen samt fjärrkontroll för rörelsehindrade. Viktiga funktioner som vi satsat extra på.

bottom of page