top of page

Porttelefoner som är fokuserade på en sak: Att ringa upp och öppna porten

Ibland är det skönt att veta vad man får, ett pling, en svarsknapp och dörren kan öppnas. Våra enkla porttelefoner gör livet enklare.

Enkla porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Ett urval av våra kunder

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat enkla porttelefoner från Scantron till BRF Solsidan i Skanör

BRF Solsidan i Skanör

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat enkla porttelefoner från Scantron till BRF Boken 5

BRF Boken 5

NOCAB Säkerhet i Malmö har sålt och installerat enkla porttelefoner från Scantron till BRF Seaside i Höllviken

BRF Seaside Höllviken

Mångsidiga porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne med videofunktion och touchskärm. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Mångsidiga Porttelefoner

Designade porttelefoner från Siedle till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Designade Porttelefoner

Prisvärda porttelefoner med uppringningsfunktion från Axema till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Prisvärda Porttelefoner

Utforska våra andra porttelefoner

Digitala säkerhetslösningar till Bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö är expert på säkerhetslösningar till brf.

Besök framtidens BRF

Våra partners

NOCAB Säkerhet i Malmö samarbetar med Scantron inom passagesystem, passersystem, porttelefoner och flerbostadslösningar. Vi på NOCAB Säkerhet AB i Malmö är experter säkerhet och en trygg installatör av passagesystem, passersystem, porttelefoner och flerbostadslösningar i Skåne
Bob på NOCAB Säkerhet i Malmö kontaktar er i Skåne gällande enkla porttelefoner och porttelefonisystem från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus.

Vill du veta mer om våra enkla porttelefoner?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra porttelefoner och lösningar inom passage & digitala lås.

Fler lösningar inom
Passage & Digitala lås

Enkla porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Enkla knappar

Knapparna är precis som resten av porttelefonen av slagtålig kvalitet, eftersom det er gjort av slitstarkt akrylglas som säkrar mot oväntade brott och onödiga reparationer. Dessutom är namnen upplysta med hjälp av dioder som ger ett skarpt ljus som kan ses dygnet runt.

Enkla knappar till porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.
Enkel svarsapparat till porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Enkel svarsapparat

Den enkla svarsapparat har skapats för modern skandinavisk arkitektur. Med ett minimalistiskt uttryck, matta ytor och stilren design, så passar svarsapparaten väl till moderna bostäder och företag.
Svarsapparaten kan anpassas till användaren på flera punkter. Det finns t.ex. 13 olika ringsignaler och 8 olika ljudnivåer. Svarsapparaten är utrustad med fem överskådliga knappar och två ljusdioder för enkel användning. En av knapparna gör det möjligt att t.ex. tända ljuset i uppgången, så att gästerna inte kommer in i en mörk uppgång.

Integrera video, knappar, passerläsare, kodlås och uppringning till porttelefoner från Scantron till bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Skåne. NOCAB Säkerhet i Malmö levererar och installerar porttelefoni till brf.

Enkelt att komplettera

Bygg ut den enkla porttelefonen med videofunktion, fler knappar, passerläsare, kodlås eller uppringningsfunktion.

Bara fantasin sätter gränser.

bottom of page